Cere o ofertă
Request an offer
Árajánlat kérése

Dolphin S200

Tapasztalja meg a Dolphin S kimagasló tisztítását ezzel az egyszerű robottal. A Dolphin S 200 medencetisztító robotot bárki tudja kezelni -
rendkívül könnyű súlyának és gyors vízkieresztésének köszönhetően. Hatékonyan takarítja az aljzatot, falakat és vízvonalat egyaránt, tökéletes tisztaságot eredményez minden alkalommal.

Aktív súrolás

CleverClean

Gyors szervíz

Egyszerű tisztítás

Könnyű súlyú

Gyors vízkieresztés

Felső hozzáférés

Padló és oldalfaltisztítás

PowerStream mozgatási rendszer - jobb navigálás

Szabadalmazott, több irányú vízáram biztosít állandó tapadást függőleges felületeken, ezáltal hatékony tisztítás és jobb mozgatásvezérlés érhető el a falak mentén és a vízvonalon.

Többszintű szűrő, Nagy hatékonyságú, eltömődéstől mentes szűrés

Leválasztja és szűri a durva, finom és nagy finomságú szennyeződést, ezáltal nagymértékben hatékony, eltömődéstől mentes szűrést biztosít. Rendkívül könnyű a tisztítás: pattintással szétnyitható.

Aktív kefe

Az aktív kefe használata különösen hatékony súrolást és tisztítást eredményez. Az aktív kefe a robot sebességének kétszeresével forog, ezáltal lesúrolja az algákat és a baktériumokat, tiszta, átlátszó és egészséges medencevizet eredményezve.

CleverClean™ lefedés - Pontos mozgatási rendszer

Fejlett pásztázó szoftver és mozgatási rendszer gondoskodik a medence padlója, a falak és a vízvonal tisztításáról a leghatékonyabb útvonal mentén. A Dolphin automatikusan kikerüli az akadályokat, és gyorsan visszatér az eredeti tisztítási mintázat szerinti útvonalhoz.

Könnyű súly

A könnyű súlyú, ergonomikus kivitel és a tiszta víz gyors leengedése igencsak megkönnyíti Dolphin készülékének eltávolítását a medencéből!

Erőfeszítést nem igénylő karbantartás

Felülről elérhető szűrési rendszer – gyors, tiszta ürítés és kimosás

Specifikációk E10 S100 S200 S300i
Ajánlott medencehossz 8 m 10 m 12 m 12 m
Tisztítási terület Padló Padló és oldalfal Padló, oldalfal és vízvonal Padló, oldalfal és vízvonal
Ciklus idő 1.5 óra 2 óra 2 óra 1.5 / 2 / 2.5 óra
Kábelhossz 12 m 15 m 18 m 18 m
Szűrés Könnyen tisztítható szűrőkosár Könnyen tisztítható szűrőkosár Könnyen tisztítható szűrőkosár és ultrafinom szűrő Könnyen tisztítható szűrőkosár, többrétegű finom és ultrafinom szűrők
Súly 6.3 kg 6.5 kg 7.5 kg 7.5 kg
Szívóteljesítmény 15 m3/óra 15 m3/óra 15 m3/óra 15 m3/óra
Részletek Részletek Részletek Részletek