Cere o ofertă
Request an offer
Árajánlat kérése

Dolphin Supreme M500

A Dolphin Supreme M500 lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szinten élvezhesse medencéjét - a távirányítással működő beállításnak és tisztító programoknak köszönhetően, amelyek maximális tisztaságot és higiéniát biztosítanak. Maximum 15 méter hosszúságú medencékhez. A Supreme M500 szakértő módon tisztítja az aljzatot, a falakat, a vízvonalat, anélkül, hogy közbe kellene avatkoznia.

Hordozókocsi

CleverClean

Gyors szervíz

Dual-Drive motor

Giroszkóp

Kétszintű szűrési porozitás

Szűrőtelítettség jelző

Távirányító

Forgócsatlakozó

Felső hozzáférés

Hármas aktivitású súrolás

Padló, fal és vízvonaltisztítás

Háromszoros hatású kefék

A háromszoros hatású kefék kivételesen hatékony súrolást és tisztítást biztosítanak. Az aktív kefe a robot sebességének 2,5-szeresével forog, ezáltal lesúrolja az algákat és a baktériumokat, medencéjének vize így tiszta, átlátszó és egészséges lesz.

Ultrafinom szűrőkazetta, hálós szűrőkkel is kiegészíthető

Kétszintű szűrés biztosítja bármilyen medenceviszonyok mellett az eltömődéstől mentes szűrést. Az idény elején használja a hálós szűrőt a durva szennyezés eltávolítására, távolítsa el a finom és durva szennyezéseket az ultrafinom szűrőkazetta segítségével.

Többfunkciós tápegység

Könnyen beállítható tisztítási programok, ciklusidő és heti menetrend, a késleltetett működés és a szűrő állapotának ellenőrzése, mindez érintőképernyős vezérlő egységen keresztül.

CleverClean fedettség + Gyro = Pontos mozgatás

Fejlett pásztázó szoftver és mozgatási rendszer gondoskodik a medence padlója, a falak és a vízvonal tisztításáról a leghatékonyabb útvonal mentén. A Dolphin automatikusan kikerüli az akadályokat, és gyorsan visszatér az eredeti tisztítási mintázat szerinti útvonalhoz.

Forgócsukló - A kábel összegubancolódását megakadályozó rendszer

A Dolphin szabadalmazott forgócsuklós kábeleivel végleg búcsút mondhat az összegubancolódott kábeleknek! Amint a Dolphin mozog a medence mentén, a forgócsukló biztosítja, hogy a kábel mindig szabadon maradjon, és a robot elérje a medence minden részét.

Specifikációk Supreme M3 Supreme M400 Supreme M500
Ajánlott medencehossz 10 m 12 m 15 m
Tisztítási terület Padló és padka Padló, oldalfal és vízvonal Padló, oldalfal és vízvonal
Ciklus idő 3 óra 2.5 óra 1.5 / 2.5 / 3.5 óra
Kábelhossz 18 m 18 m 18 m
Szűrési finomság Ultrafinom mikroszűrő Ultrafinom mikroszűrő Kétszintű - a durva és finom szennyeződésekhez
Súly 9 kg 10 kg 11 kg
Szívóteljesítmény 17 m3/óra 17 m3/óra 17 m3/óra
Részletek Részletek Részletek