Cere o ofertă
Request an offer
Árajánlat kérése

Medencetisztító robotok

A Maytronics teljes körű megoldást kínál a medencegondozáshoz. Az automatikus medencetisztítást, a környezetbarát vízkezelést, valamint a medencebiztonságot szolgáló termékeink széles választéka kFFivételes medenceélményt kínál a lakossági és kereskedelmi uszoda tulajdonosok és üzemeltetők számára világszerte.

Modellek

Tökéletes szűrés

Csökkenti a medenceszűrő tisztításának szükségességét, javítja a vízkeringetést, és kevesebb vegyszer használatát teszi szükségessé.

CleverClean

A pásztázásnak köszönhetően a medence szinte egyetlen millimétere sem marad ki, egyetlen csempe sem marad piszkos.

Környezetbarát

Környezetbarát és gazdaságos - a Dolphin robotok más tisztítórendszerekhez képest minimális energiát használnak.

Automata egység

A Dolphin robotok tökéletesen önállóak, nyugodtan hátradőlhet és pihenhet, miközben a robot az összes "piszkos" munkát elvégzi.

Magánmedencék

A magánfelhasználásra szánt medencetisztító robotjaink a bizonyított megbízhatóságot, a legmodernebb tisztítási technológiákat és a könnyű használhatóságot kínálják.

Modellek

Közületi medencék és uszodák

Közületi medencetisztító robotjaink üzletfilozófiáját a nagy teljesítményű, költséghatékony medencetisztítás jellemzi, ami a legkisebb beavatkozás mellett is működik.

Termékek

Bio medencék

A Maytronics Dolphin Bio Suction terméke az első automatizált megoldás a bio és természetes medencék esetében is. Egyesíti a bizonyítottan legjobb Dolphin technológiát és design elemeket további olyan tulajdonságokkal, amelyek nélkülözhetetlenek a bio és természetes medencék speciális kezeléséhez.

Termékek

DOLPHINRÓL

Senki sem ismeri jobban a medencetisztító robotokat az iparág élén álló Maytronicsnál. Cégünk több mint 30 éves fejlesztési tapasztalattal rendelkezik a tisztító robotok gyártásában.

1983-tól kezdve, az automatizált medencetisztító technológia úttöroi voltunk. Napjainkban a Maytronics továbbra is piacvezeto, a technológiai innovációknak, tervezésnek és megbízhatóságnak folyamatosan újabb és újabb mércéket határoz meg.

Minden tettünkkel arra törekszünk, hogy a medence tulajdonosok és felhasználók életét megkönnyítsük és élvezetesebbé varázsoljuk.Over 1,000,000Robots sold

In more than 46 Countries

All designed with the safest electrical components in the industry.